• פייסבוק אינסטגרם

14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    769 צפיות
    ASHERKEA
    @אחד-תם התכוונתי רמה אחת קודם שמי שכותב דברים מוגזמים יהיה אפשר לעשות לו דיסלייק ולאו דווקא לדווח זה כבר במקרה שזה לא עוזר וד"ל כמובן שמי שיעשה דיסלייק ללא סיבה גם ייענש (כמו בפורום מתמחים טופ אם אתה מכיר)
  • סינון מלל במיל עצמו

6
    1 הצבעות
    6 פוסטים
    465 צפיות
    ASHERKEA
    @yonig20 אני חושב שייתכן טעיתי ולא מסננים את המייל עצמו אלא את העמוד האינטרנט של ג'ימייל ולכן מי שיש לו משהו ספציפיי חשוב (בעצם אולי עדיף לא לומר) לא משנה תכלס לפי מה שאני רואה יש פתרונות עדיין לא ניסיתי את שלך אני יעדכן אם אני ינסה את זה ספציפי.
  • מסלולים בנטפרי

59
    53 הצבעות
    59 פוסטים
    12k צפיות
    T
    @וידאל אמר במסלולים בנטפרי: מדהים! הבעיה היחידה היא ש15 שקל למסלול הרגיל זה גם ממש קצת כסף... כך שההוזלה לא מספיק משמעותית עבור קהל היעד. אולי צריך במקביל להעלות מעט את המחיר של המסלול הרגיל? (אל תהרגו אותי... יש כאן היגיון *) *למיטיבי לכת זה ההיגיון אולי אפשר לצ'פר אנשים בדברים שהם לא כסף (עבורם, כמובן. לא עבור נטפרי). יותר נקודות, למשל. או אולי משהו כמו קדימות בפניות או בבדיקות. יש בזה הגיון מסויים. אם אני מוגבל יותר, אז הגיוני לתת לי משהו שיקל על ההגבלות שכן מותרות לי.
  • קו ביתי 013 נטויזון (סלקום) עם נטפרי

21
    0 הצבעות
    21 פוסטים
    1k צפיות
    Y
    בימים אלה אנו בוחנים שתפ עם חברת טלפוניה מוכרת לספק שירות של טלפון קווי ע"ג הרשת . @יוסי-תקשורת יש חדש בנושא?
  • האם ניתן להתקין את תעודת האבטחה על גוגל דרייב ב iPad OS?

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    135 צפיות
    אין תגובות
  • סקר, איזה דור 4 הכי מהר

16
    1
    1 הצבעות
    16 פוסטים
    577 צפיות
    shloimy95S
    @ברצינות @אחד-תם אתם צודק התכוונתי לתייג את @יוסי-תקשורת ההבדל בין פרטנר לסלקום הוא כל כך עצום שאני רוצה לדעת אם הייתה בעיה בסלקום באותו יום או שהם באמת הרבה יותר גרועים.
  • נושא זה נמחק!

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    7 צפיות
  • בעיות בגישה לאתר בנק הפועלים

17
    1
    0 הצבעות
    17 פוסטים
    743 צפיות
    יוסי תקשורתי
    @hjht אמר בבעיות בגישה לאתר בנק הפועלים: @hjht הבעיה חזרה לכל המתעניינים יאוש @יוסי תקשורת הצוות הטכני שלנו יחד עם נטפרי מטפלים בנושא בכדי להביא פיתרון קבע לנושא ..
  • התקנת תעודת אבטחה בiOS 12.4

6
    1
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    265 צפיות
    מ
    FYI: הצלחתי עכשיו להתקין גם בiOS 12.4, כך שמסתבר שזה נתמך. תודה לכל מי שניסה לעזור.
  • תמונות לא נבדקות לפי הגדרותיך

1
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    218 צפיות
    אין תגובות
  • 0 הצבעות
    18 פוסטים
    642 צפיות
    H
    @shraga אמר בהספק הקודם 'לא מצליח לשחרר' לי את הרשת - מה קורה כאן? בקשת עזרה.: shragacomp תודה רבה. מצאתי שרשור בפרוג שכנראה מסביר את הענין. כאן אנסה לפעול לפי ההמלצות שם. אם לא - אפנה אליך. יישר כח.
  • 1 הצבעות
    9 פוסטים
    445 צפיות
    נ
    @שמואל-ש אמר בבפתיחת צ'אט חדש, דורש הצהרה כבר בפתיחה, ובסיום ההצהרה יש שגיאה!: לא נכון כתבתי כי כך היה אצלי
  • איך מקבלים מידע על ערוץ יוטיוב?

5
    2 הצבעות
    5 פוסטים
    419 צפיות
    אקססא
    @אבאלה אמר באיך מקבלים מידע על ערוץ יוטיוב?: מהאתר הזה ניתן לשלוף מידע על ערוצים http://www.williamsportwebdeveloper.com/FavBackUp.aspx @מטעמים פליי-ליסט, לא ערוץ.
  • חסימת תמונות בקבצים אישיים בדרייב - מה עושים

6
    1 הצבעות
    6 פוסטים
    441 צפיות
    shloimy95S
    מניסיון אתה אף פעם לא מאבד קובץ שהעלית ל-Google Drive כי אתה תמיד יכול להוריד אותו מ-takeout.google.com כמו כן, אם תמונה משותפת חסומה בגלל שהיא מכילה נקבות בבני המשפחה שלך, תוכל לשלוח בקשה עם נקודה והגוי של האינטרנט יוריד אותה עבורך.
  • אתר אינטרנט אישי

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    152 צפיות
    ב
    @צדיק-תמים אמר באתר אינטרנט אישי: ובכל מקרה לא צריך נקודות בשביל זה (אם האתר עצמו כבר פתוח) גם אם האתר של ה-CDN לא פתוח ההוראות בויקי של נטפרי קובעות כי לא נדרשת נקודה עבור פנייה מסוג זה
  • ידע הציבור - לגבי יוטיוב פרימיום

1
    1
    6 הצבעות
    1 פוסטים
    307 צפיות
    אין תגובות
  • יוטיוב פרימיום - א"א להוריד

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    255 צפיות
    מ
    @ברצינות אמר ביוטיוב פרימיום - א"א להוריד: @משוש ניסית לברר במערכת הפניות? הם לא תומכים בזה. שיפרסמו את זה כי עשיתי מנוי ובשביל לבטל אותו אני צריך שליטה מרחוק!!! עשו לי בלאגן
  • נושא זה נמחק!

3
    1
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    8 צפיות
  • האם נטפרי מתאים למתכנתים?

9
    2 הצבעות
    9 פוסטים
    532 צפיות
    M
    @דנדי אמר בהאם נטפרי מתאים למתכנתים?: האם למתכנת או מתכנתת שעובד בחברה כמו אינטל, מייקרוסופט, יכול להשתמש בנטפרי, יכול להשתמש איפה? בבית? במשרד? ואיזה יכולת אתה מחפש? יכולת להתחבר לרשת של החברה? יכולת ללמוד ולהתפתח בתחום?
  • טאבלט - גוגל - נתפרי

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    171 צפיות
    צדיק תמיםצ
    @טאבלט אני חושב שיש בעיה עם התעודה החל מגרסה 100 של כרום, תנסה דפדפן אחר (או שזה בעיה רק אם יש רוט? ) https://forum.netfree.link/post/118347 התחברות לחשבון גוגל לא דרך הדפדפן - כלומר אפליקציית Gmail הרשמית, לא אפשרית ללא תעודה ברמת רוט